Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni vet, sådär förbjudet sommarkär



torkar av händerna med citrondoftande våtservett
tänker på dig, långt där borta
din doft har etsat sig fast i min näsa
vill egentligen glömma
gömma undan alla känslor
(alla mina förbjudna känslor, - nej)
Norrland möter Stockholm
Stockholm möter norrland
Hoppas att du kanske tänker på mig ibland
Som jag tänker på dig
(fantiserar, eller drömmer om ett oss
som inte finns)
Jag vill tapetsera mitt hjärta med ditt namn,
mitt rum med bilder av dig
Jag vill spara din doft på burk
Plocka fram när saknaden blir för stor
(fast jag vet, att jag borde inte sakna något,
jag aldrig kommer få)




Fri vers av Louise B
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 20:36



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
fint, härligt, flytande
får varma sommarminnen av texten :)
2009-01-06

  Patrick K
somrig text, vet precis hur det känns!
om du bara visste :)
2008-08-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fortsätt att
drömma, vem
vet vad, som emot
Dig kan strömma...
Vackert skrivet!
***************
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Louise B