Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hihi xD


Toks1...xD

Klubbor och nävar
jagar de varandra runt
katten och råttan




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-11-07 16:33



Bookmark and Share


  Lollan_
hihi, jag tänkte också på tommy och jerry, x) Finurlig text :)
2007-03-16

  casanova
:D

så gullig dikt...kom att tänka på Tom & Jerry :o)

// Mikki <-------
2006-11-10

    Cammo
:D
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow