Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINSLIPADE KÄNSLOR



Vi finslipade på känslorna
och formerna försvann
i slipdammet
och allt blev slätstruket
och fyrkantigt

Vi slipade på känslorna
så mycket
att vi tog bort udden
som alla vill ha,,,

Vi slipade med rädsla
för vad andra
skulle känna,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-15 08:34



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för en text som stimulerar till vidare grubblerier! Undrar i vilka sammanhang som jag själv i min ärlighetssträvan slipat bort udden på något/någon som borde förblivit spetsig?
2015-02-17

  Nanna X
mycket tänkvärda ord - sådär gör jag nog alltför ofta!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten