Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill vi väl bli bra på någonting


Rent utav den bästa

Men då måste man först ta reda på sitt kall

Vad är man duktig på

Och vad brinner man för

För om man inte vet det måste ju allting testas

Så inte fören man har kommit på det kan man

luta sig tillbaka lite grann och öppna en öl

för att festa

Fira sin egen lilla bragd

Sedan ska resten av hela världen få reda på vem man är

För på ens område är man den rätta

Den som ständigt kämpar på för att bli till en etta

Bäst i världen alla kategorier

Ja, det vore någonting det

För alla vill vi väl bli bra på någonting

Vadsomhelst

Något som vi sen kan leva på för att kunna äta oss mätta...

Ken Cassel
15/2-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-15 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel