Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik från det stenlagda Torget.





Ett tulpanfält åt dig
i blommande färger

En sång som sjungs till dig
från en Trubadur
I glädjens Café

Där du sitter på en stol
Invid ett stenlagt Torg

Dina anförvanter huggit
och lagt ut,för länge sen

Just för din skull
denna gång.

För detta är din dag
ingen kan ta den ifrån dig

Ett Poem i ditt hjärta

Andra dagar kan följa
Men vad vet denna dag
om detta?

Trots all din smärta

Ett Tulpanfält åt dig
i blommande färger

En sång som sjungs till dig
från en Trubadur
i glädjens Café

För just denna dag är menad till dig
Så ta emot den. .. Om du bara kan.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-16 10:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vem vill inte ta emot denna vackra dag, som du fint erbjuder med dina ord.
2015-02-16

    ej medlem längre
En ljuvlig vårdag, som jag gärna tar emot, färgsprakande, musik av glädje, vid ett stenlagt torg som har sin egna historia att berätta, fint.
2015-02-16

    ej medlem längre
fint,ja jag tar emot dagen,varje dag.
2015-02-16

  KattenKin VIP
Jag förflyttas söderut, mot våren, mot nya dagar värda sitt namn. Fint skrivet!
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP