Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själskramp

Kan inte
Vill inte
Törs inte
Ångesten fastnar mellan revbenen
Kan inte tränga fram
Odefinierbart
Vill inte hitta sitt uttryck
Jag kvävs 
Törs inte längre somna




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-17 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg VIP