Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra i kärlek


njut livet
likt ett bi
suger nektar

samla det
godaste


och njut av
det du i Nuet
är given

ge och tag
med samma
varma pulsslag


bejaka ditt
liv
men går det
fel

se även din
egen del


krama ömt
dig själv

och andra

om du i sann
harmoni

vill vandra







Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-17 17:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om väldigt väldigt mycket! kram
2015-02-19

    ej medlem längre
Tycker väldigt mycket om dina kloka ord.
2015-02-17

  ULJO
kloka rader du förmeedlar så ljuvligt
2015-02-17

  ULJO
Klnka rader
2015-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert budskap att ta till sig!
2015-02-17

    Dan Myrbeck
Kloka tankar vackert
förmedlade
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell