Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATTRAKTION



Attraktionen
i attraktionen
gör auktionen
till aktionen
där man handlar
och blir såld,,,

© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-17 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten