Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger godnatt inte farväl.

 

Vi har en kärlek som övervinner vår längtan.
En saknad som binder oss närmare varann.
Så min kära,känn min kärlek till dig när du sluter dina ögon.
Och min hand som håller din i vår evighet.
Jag viskar god natt och lägger min kyss på din kind.
Vi säger inte hejdå eller farväl vi bara somnar med luren i vår hand.
Och tyst hör vi våra andetag bli djupare.
Och vi somnar tillsammans fast flera mil håller oss isär.




Fri vers av Angel of love
Läst 504 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-02-18 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek <3
2015-03-11

    AgnesKenshin
"vi bara somnar med luren i vår hand"
(gillar mest)

... vilken vacker vers!
2015-03-05

    ej medlem längre
När kärlek är som bäst, jättefint..
2015-02-24

  Johan-70
Man njuter när msn läser.
2015-02-22

    ej medlem längre
Underbara rader! Kram
2015-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar känsla du beskriver här...
2015-02-21

  Maria Sundelin VIP
Det är trygghet
Kramar
2015-02-20

  ULJO
Kärleken är gränslös
2015-02-19

  Lars Hedlin
Stark kärlek och värme som förevigar känslan! <3
2015-02-19

    ej medlem längre
Närheten finns alltid när kärleken spirar.
<3
God natt
2015-02-19

    ej medlem längre
Längtansfull och fin text
2015-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert om kärlek på avstånd. Den finns alltid ändå.
2015-02-18

    Dan Myrbeck
Fint - kärleken vet
inga avstånd
2015-02-18

    ej medlem längre
Oo ett fint sådant:)
2015-02-18

  Rise Little One
Det finns inga gränser i kärleken!
2015-02-18

    ej medlem längre
Detta är kärlek!
2015-02-18

  louisegirl
När kärleken är stark, är den nära ändå om än genom telefon <3

Jättefint skrivet!
2015-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken är aldrig mer än ett samtal bort!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love