Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dikten kräver sin rätt

snabba ljusglimtar

plötsligt frigörs jaget
driver utan styrsel

tecken och bilder
väller fram

länkar febrigt ihop
inre och yttre
skeenden

verklighet och fantasi
svetsar sig samman
oskiljaktiga

orden forsar i strida
färgstarka strömmar

nu bryter
en dikt fram

kräver
sin rätt






Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-18 14:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så väl du tecknar hur en dikt kommer till.
2015-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en dikt i vardande!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll