Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggmänniska

som en tunnel skjuter fram
ditt liv genom tid och rum
av blekt ljus fylld
och översvämmad

när du vill ha en bättre kropp
slocknar den och stängs
fattar den eld och sprängs
och av dig
finns bara det röda kvar




Fri vers av 99knivesinside
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-18 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside