Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du födde och närde en krigare

jag har aldrig ångrat att jag sade hej då till dig
varken första gången när jag flyttade
eller sista gången när polisen kom och hämtade mig

jag har dina brev kvar i en låda vid fönstret
jag har inte läst dem på över 10 år
för jag vet att när jag gör det är det över på riktigt

jag har klarat mig utan dig nu i 15 år
det är längre tid än jag hade dig i mitt liv
och kanske var det just det du lärde mig




Fri vers av 99knivesinside
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-18 20:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside