Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KREATIVA PROCESSEN del 1


I den kreativa processen,
skapas stressen,
av prestation,
en tradition,
att leverera,
skapa mera,
utan press,
för att starta,
den process,
som är lite naiv,
men oerhört kreativ,

Den kreativa processen,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-19 07:35



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Javisst är de så. Vi jagas av våra egna och andras begär på olika plan. Och visst är den naiv -men låt oss behålla den.
Du uttrycker det hela rakt av!


2015-03-14

  Grubbelmia
Så väl och snyggt beskrivet. Tack!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten