Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediahora


På alla ställen man bör va
inget att diskutera där är jag
Dokusåpakändis
det är vad jag är
vippad bara sådär
Blonderat hår
opererade bröst
sånglektionerna till tröst
Fotas utav Bingo Rimér
visar allt så alla ser
Desperat
Kändisskapet tystnar snart
Måste hitta på nåt mer
göra uppståndelse
Rabalder
Själsfränder ser jag
både här och där
ensamheten är mig inte kär
Säljer min historia till Se och hör
Hårt liv och barndom exponeras
Varför vill du så gärna opereras?
Ju fler skandaler desto bättre innan jag dör
Men snälla kritisera inte mig
jag är ju så skör
Måste bara passa in
Säg mig behöver inte läpparna pluta mer?
Fyller på dem för att synas mer
Men näsan är den inte lite stor?
Krymper den till dess lillebror
Spegel spegel vad ser jag här
Djupa klyftor
Linjer både här och där
måste bara ta tag i det här
Botox och silikon akut
Här ska inget puta in
bara ut




Fri vers av Nettan
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-04-11 17:20



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Så sant så sant!
(Mycket läsvärd tycker jag...)
2007-03-22

  Marreb
Bra skrivet. Det är ju så det verkar vara i kändisvärlden. Dyker ständigt upp nya människor på TV som man aldrig har sett förut, som tituleras kändis. Hörde att det är en ny trend på gång nu, nu går det inte hem längre med de grövsta dokusåporna.. skönt att slippa dem.
2007-03-10

  molly
bojkotta bb
2006-12-24

  navigo
Lite kul att läsa alla kommentarer. Visst har vi mediahoror men hur är det med mediatorskarna då? *harkel*
Hade vi haft extremexhibitionistiska divor om vi inte haft chipsglufsande, soffliggande mediehorskonsumerande torskar?
Bra text.

Hälsn,
Tv-bojkottare
2006-12-09

    Voltande hjärta
Bra,
man känner att du ahr tatt reda på fakta om det hela.
håller med anette, vart är vi påväg?

/voltande <3
2006-11-28

    ej medlem längre
Ja vart är vi på väg?
Vad har vi för värderingar?
2006-11-22

  josefina
Aaaa, hart och bra!
2006-04-12

    Mattias Karlsson
Underhållande:) Du borde prova den i poetry slam, rätt läst så är det en höjdare!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan