Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny tid...nya egenskaper


Du attraherar med din utstrålning

Du är en blandning
av mörker och ljus

Jag ser Dig i köket
lika ofta som på vedbacken

Du är en människa som
är svår att placera i ett
fack

Både det manliga och kvinnliga
uttrycker du naturligt

Du är så attraktiv..
Styrka och känsla
i balans




Fri vers av WyS VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-20 18:33



Bookmark and Share


    MichaellQ
Skön text..
2015-02-24

  Connie
Härligt, lite Yin och yang även över texten!
2015-02-22

  Lars Hedlin
Stor käsnla och beröring..kram
2015-02-21

    ej medlem längre
Bildskön,bra skaldat.
2015-02-21

  Magica VIP
Fint. :) Blandning av mörker och ljus.
2015-02-21

    ej medlem längre
Det är allt, en vacker förklaring!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP