Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hanterar man förlust?

Hur hanterar man förlust
När gråten i hjärtat inte kommer
När den står kvar
När den inte rör sig

Vad man minns
Från dagar så glada
Men ändock inget mer än minnen
Som sakta försvinner bort

Kan jag ens förstå
Vad betydelsen över liv är
När döden står inför dörren
Och knackar lyckligt på

Varför glömmer jag nu bort
Hur det var att släppa loss allt inombords
En enorm flodvåg
Som inte kommer till tals

Hur förnekar jag mig själv detta
Trots att jag velat känna sorg
Bröt mig loss en gång
För att hamna i tomhet igen

Kom gråt, kom
Jag begär icke mer
Varför gör det inte ont i mitt bröst
För något jag grät om, längesen




Fri vers (Fri form) av Lelle Lind
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-20 20:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som berör!
Fantastiskt bra inledning.
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind