Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KREATIVA PROCESSEN del 3


Alla människor är kreativa
många är naiva
står på egna ben
på en scen
där innehållet
är innehållslöst
och meningen
saknar mening
men inget är nytt
det gamla,
har inte blivit bytt,,,
utom
män i skorna
och
kvinnor i sandaler,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 154 gånger
Publicerad 2015-02-21 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten