Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid nån som behöver dig <3

Tänk om vi bara accepterat
Aldrig sagt förlåt.
Tänk om vi bara vänder oss om utan att säga farväl.
Om vi bara låtit allt som fanns,bara runnit ut i intet.
Om vi inte fortsatt tänka i värme och kärlek?
Tänk om vi aldrig kämpat för det vi älskar.
Om vi aldrig hade fått uppleva vår kärlek.
Allt i livet har en mening, och låt oss värna om det som finns och det som funnits.
Låt oss minnas och låt oss se ljust på framtiden.
Ta tillfället och ge någon kärlek och värme denna dag.
För det finns alltid nån som behöver dig.

Omtanken är viktig.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 483 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-02-21 12:30



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Sanna och mycket kloka rader..!
2015-03-09

  soligajag_1 VIP
Så fina och viktiga ord om att ta vara på kärleken!! Att känna sig behövd för alla o envar!! Berör mig mycket!!
2015-02-26

    ej medlem längre
Sant och fint skrivet..
2015-02-24

  Ole Sunnerfjell
Ja, tänk att dessa enkla handlingar är sååå starka. Inga ting eller materiella rikedomar kan ersätta värme, omtanke och hänsyn
2015-02-24

  ULJO
Så briljant skaldat med vishet och klokhet
2015-02-23

    Dan Myrbeck
Klokt &
Tänkvärt
2015-02-23

    Birgersdotter VIP
Omtanke är så viktigt.Fint skriven.
2015-02-23

    ej medlem längre
Mycket sanning i detta!
2015-02-23

    ADI Nehlin
så sant, visst är den. Fint skaldat
2015-02-23

  Connie
Grattis till uppmärksammad text! Kram
2015-02-23

  Johan-70
Lite omtanke och hänsyn kan ge så mycket mer än vad man tror.
Önskar mig ett vänligare Sverige. Så absolut jag ska ge mer...<3
2015-02-22

    ej medlem längre
Ja omtanken är viktig, mycket fint skrivet.
2015-02-22

    ej medlem längre
Så sant och vackert fina du! Kram
2015-02-21

  Lars Hedlin
Stor underbar insikt och kärlek i orden :) kram <3
2015-02-21

    ej medlem längre
Fint,ja det skall jag göra.
2015-02-21

  louisegirl
Kloka tänkvärda rader, omtanken om varandra är viktigt <3
Jättefint!
2015-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka och viktiga ord...en fin påminnelse till oss alla...
2015-02-21

    MichaellQ
Fint skrivet Angel.
2015-02-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt och bra budskap i din fina text.
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love