Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något vackert att säga

Allt jag verkligen vill ha är något vackert att säga dig.

Håll mig inlåst i ditt trasiga sinne
Jag fortsätter söka men har aldrig kunnat hitta något
Ljuset bakom dina döda ögon säger allt
Inte något, inget alls.

Du fortsätter att leva i din egen lögn, någon svekfull och ständigt otrogen
Håll mig utanför, håll mig livrädd
Du ta allt från min underbara värld

Om du vill kan du hjälpa mig rätt
före mitt fall
Ta vad du kan och lämna mig
till hungriga vargar

Håll mig dum, håll mig förlamad
Jag försöka simma men drunknar i fabler


Det är ack så lekfull när du ler
Att spotta ut hatiska blickar, de är villiga och kapabla
Är blickar vapen skulle jag vara livrädd

Allt jag verkligen vill ha är något vackert att säga




Fri vers av Henning Hson
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-21 22:29



Bookmark and Share


  Zandor

inte lätt att simma där duvor byggt sina reden...
2016-04-18

  DominiQueen
LoveBlessings. allt blir bra. till slut...
2016-01-30

  soligajag_1 VIP
Det vackra försvinner ner i mörkret av
kalla och hårda ord.
Så elaka och hemska blickar fångar ens
inre gräns till smärta och bedrövelse.
Ge mig kärlek , snälla.
2016-01-24

    prima donna
O aj kanske lika bra att låta bli. Berörande skrivet.
2015-03-03

    ej medlem längre
Här har du fångat något som verkligen berör, gillas men gör också ont inom,

'Jag försöka simma men drunknar i fabler'
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson