Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.....



får jag vila
i dina starka
armar


är det okej
att pulsen sakta
rusar hos mig

när dina fingrar
går på upptäcktsfärd


vandrar över mina
vilsna ryggblad
och längtande bröst



är det okej
att jag söker tröst
hos dig


att timmar av iver
blir till svar
på längtan jag har




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-22 07:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart i känsla och i härlig upplevelse ..;)
2015-02-23

    ej medlem längre
Ord som andas sinnlighet.
2015-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Tankar och känslor i kärlekens namn!
Bra förmedlat.
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell