Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela död

ibland kan det kännas som en förlust
jag behöver lära mig att glädjas åt de
som mår bra utan mig i sina liv
istället för att försöka lösa gåtan
om hur det är möjligt

hur kan jag vara både narcissist
och nervös?

både hängiven och avskärmad




Fri vers av 99knivesinside
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 10:11



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Människan är outgrundlig, och du behöver inte vara narcissist för att inse att du har en plats i andra människors hjärtan. Förhållandet pekar snarast på det motsatta. Väl formulerat i alla fall.
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside