Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett vykort med en spontan dikt på, som jag fick tillstånd att publicera här. Med stort tack


fådda finheter 1. Marstrand

En sommarhälsning

 

I gamla staden Marstrand lär finnas ett café.

 

Där kan man ta en kaffe,men även en kopp té.

Därutanför i havet, för havet känner inga band,

ser du hur stora fartyg styr bort mot fjärran land.

 

Den våg som brusar utanför i djupa Skagerack

går in mot stenar grus och tång.

Den sköljer in i dig

och stannar som en sång

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-22 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar Marstrand!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP