Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast efter strid

Repen stramar om mina handleder.
Blodet rinner från mitt spruckna ögonbryn.
Är avbeväpnad och vaktad.
Ett hårt grepp om min nacke.
Han låter mig inte gå.

Känner hans andra hand över min bröstkorg.
Jag håller mig lugn.
Han håller mig intill sig.

" våga inte röra dig"

Är allt han viskar




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin