Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr s kallades dom trälar. Arbetsfolk. Idag säger vi slavar. Dom behandlades som redskap eller djur. Det var hemskt,


Trälen

Jag är en träl
Jag äger inget

Jag är ägd

Min kropp är inte min
Min talan finns inte

Jag är träl
Jag äger inget

Jag är ägd

Ett redskap..,




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-23 00:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
som mannen bör va, i förhållande till kvinnan
2015-02-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra illustrering i ord
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin