Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mannen i kostym

Om du lägger örat mot gatan
kan du höra klockan ticka
kan du höra skramlet från sprayburkar
det pysande ljudet
En kakofoni

Från de identitetslösa husen
Du betalade arkitekten
investerade i marken
för att lägga dem långt bort
från dina egna barn
Miljonprogram
och ungdomsprofetior
som flimrar förbi, utanför rutan
på din A-klass Mercedes Benz

Om du lägger örat mot bröstet
kan du höra klockan ticka
kan du höra själen förgås
det pysande ljudet
En kakofoni




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-23 11:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inne på pysande
rätt spår? Vad skall
det leda till.
Spännande
Skrivet!
:)
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP