Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala medier

Instängd
Förgiftad
av nyheter
Skvaller 
Näthat 
Meningslösheter
Ilska och aggressioner 
Frustrationer och dumheter
Missuppfattningar
Missunnsamhet 
Misstänksamhet 
Orkar inte ta in
Energiläckage
Jag blir tom
Orkeslös
Viljelös
Ordlös




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-23 23:51



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
...av det fria ordet?
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg VIP