Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parksoffa

 

parksoffa 

på armstödet ligger

en snödriva




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-24 09:15



Bookmark and Share


    Annika J
En lyckad haiku med fin årstidsbestämning.
2015-03-01

  Deva
;-))) fin vinterscen!
2015-02-24

  Gunwale VIP
Jadå - med en vidgad blick! (eller kanske inzoomad) Bra!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin