Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recirkulation


När vi andas, gör vi
oss av med gamla

Och tar in det nya

Men vart kommer
Egentligen det nya
ifrån?

Allt gammalt som ger
ifrån sig på nytt igen.

Siffran åtta!

Återanvändandets
Storslagna Saltomortal!





Prosa av Sefarge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-24 12:25



Bookmark and Share


  Kattiz
Tycker mycket om "allt gammalt som ger ifrån sig på nytt igen" . Livets kretslopp en evig gåta
2015-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt! En av livets gåtor.
2015-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP