Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lara Fabian " You are not from here" (youtube)


Från en annan tid....ett drama i kärlek


Smärtan och sorgen överlever döden.
Det krävs mod och styrka att
låta den komma upp till ytan medan
man fortfarande lever
Enda sättet att bli fri är att förenas med den
och inse att den är en del av dig
Allt som ligger under ytan och som är bortträngt måste upp
och ut
Först då behöver du inte möta det du dolt för dig själv
genom en annan människa!!!
Du är fri!!!




Fri vers av WyS VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-24 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant!
2015-02-24

    ej medlem längre
Tanken..är god
resten, är att tolka!
2015-02-24

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra och insiktsfullt :)
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP