Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(men du då?)


Bara jag

håll om mig
va min vän
stanna är du snäll

ensamma dagar
gräver hål
stänger in mig
i en bubbla
tom på liv

smek min kind
värm mina händer
bara ord
bara känslor
var bara här
håll kvar livet
emellan oss två

det livet är glömt
då skratten
dansade




Fri vers (Fri form) av lucylu
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-24 15:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra uppmanandes om närhet, kärlek o värme
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

lucylu