Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elakt ex som inte vill låta mig va ifred. Flyttar hem på onsdag :) Norrland here i come


Det är över tack o lov :)

En tanke
En känsla
fladdrade förbi
Minnet av kärlek
för länge sedan förbi
Du har mig på FB

Men du har mig
bara till låns
Din storhet har bleknat
så ja ser den inte mer

Nu väntar jag på de nya livet
Då du inte längre
kan ha mig i din makt
Tack o adjö
ditt jävla svin!




Fri vers (Fri form) av lucylu
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-18 04:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark dikt.
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lucylu