Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komplicerat förhållande/icke förhållande


Vet inte vad du tror, vet vad du vet

På andra sidan väggen
vankar jag av och an inatt
Grubblandes över
om det finns nån dold mening
i något som du sagt.
Du har också haft svårt att sova säger du.

Men det finns inga halmstrån
för mig att gripa tag i.
Du har sagt vad du vill
Inga mer jobbiga diskutioner, punkt.
Tänk om jag kunde vara så rationell
inför de fyra år vi delat.

Det tog slut...
Det blåstes nytt liv i lågan...
Analys efter analys i hjärnkontoret
säger samma sak som du sagt.

Ibland hatar jag logik




Fri vers av lucylu
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-02 05:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Hjärnan och hjärtat samverkar dessvärre inte då de borde ibland...
2015-07-06

  Niclas Petersson VIP
Nattmaror. Med analys och logik kommer man sällan I kärlek ger analys och logik sällan några bra svar.
Känns och känns igen.
Gillar.
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lucylu