Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt man inte kan styra,,gammal dikt från arkivet 20040202


Till den jag älskat

Förlåt mig
om jag är svag
Förlåt mig
för att jag är så barnslig

Förlåt mig för att jag
inte är den du vill att jag ska vara
Förlåt mig att allt jag säger
inte alltid är sant

Förlåt mig
Gå sedan vidare
lev vidare
utan min hand i din
Gå vidare utan min arm runt din midja

Stå inte kvar där våra vägar skiljdes

Jag är ännu kvar här
För din skull
Jag älskade dig då
Ja det är sant
Jag älskar dig nu
bara på ett annat sätt

Men jag älskar dig
Så snälla,
res dig upp
gå vidare
Och snälla du,
förlåt mig...
Förlåt att mina känslor inte kunde
mäta sig med dina

(Förlåt att dina tårar
som du gråter varje natt
är pga mig)




Fri vers (Fri form) av lucylu
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 11:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark känsloskrivelse, väl förmedlat
2015-04-28

  Niclas Petersson VIP
Det är inte alltid lättare att vara den som lämnar. Vemodigt. Bra.
Gillar.
2015-04-03

  Per Drysén
Sorgset beskrivet.

Sorgen bärs vidare.
Sorgen kommer ur pennan.
Sorgen tar slut.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lucylu