Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppmunntran till mig som dig


Livet

Ibland är det bara att vänta ut det....
Det vänder tillslut
Jag vill minnas hur det var
när allt var bra
Men i mina tröttaste stunder är det svårt
Då kommer väggen emot mig
Bedövar mig
Tar mina ord
Mina känslor
Vänder allt till mörker
(Jag orkar inte mer,
Ångest och oro)

Bipolär-
då måste man
Leva i nuet
Minnas det goda
Begrava det onda
Minnas vad man vet i hjärtat är sant
Inte dras in i skuggorna
Jag lär mig ännu
Lär mig av livet
Är rädd om mig själv
Vandrandes på en tunn tråd
ser jag en strimma av ljus
Livet ÄR vackert
o alla har sin egen historia




Fri vers (Fri form) av lucylu
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-25 06:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Positivt och rakt skrivet.
2015-02-28

  Magica VIP
Känns hoppingivande, kram
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lucylu