Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka till i den vida världen


Tåg

Jag sitter på ett tåg
mot liv i frihet.
Förut bunden o nedtryckt
Nu trött men glad :)




Fri vers (Fri form) av lucylu
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-20 14:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig frihet!
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lucylu