Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar att alla städer kunde tömmas på folk

Önskar att alla städer
kunde tömmas på folk
bli spökstäder
där jag
kunde känna mej
som hemma

Välkommen




Fri vers av Thomaz Ransmyr
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr