Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sätta stopp

Jag smeker dina bröst och du viskar med hes röst, ta mig. Du rör sakta vid min kropp fast jag borde säga stopp.

Jag vill att denna stund ska vara för evigt. Jag möter din mun, känner din doft. Dina andetag tilltar när jag rör din knopp här borde jag sätta stopp.

Men detta är ju bara så fel, jag vet att det sårar djupt i min själ, vi är ju inte längre kära, jag måste mig nu det lära. Nu hoppas jag detta jag kan låta vara, för hon är ju min föredetta så rara.




Fri vers av Sjison
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-24 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avslut är också processer i sig, som kan ta sin tid. Viktigt att vara mån om varandra och försöka, om det går, att såra så lite som möjligt.. i ett uppbrott. Igenkännelig text.. Väl framfört.
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison