Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan i rummet slår tolv slag, när du lämnar livet.

 


Tyst och alldeles stilla i rummet.
Lugnt och fridfullt andas du ut ditt sista andetag.
Din hand släpper sakta min och du lämnar livet för en ny resa.
Du lämnar dina barn, dina barnbarn för att nu få den sista vilan.
Allt känns fint och harmoniskt,ett vackert och nära avslut fick vi.

Öppnar fönstret och låter din själ komma ut, sen smeker jag  din kind och viskar
Hejdå

 




Fri vers av Angel of love
Läst 333 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-02-25 00:15



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fint och berörande skrivet! Så lugnt och stilla önskar man att alla fick lämna jordelivet.
2015-03-09

  Johan-70
Vård vid livets slut bör vara så lugnt och vackert. Tänk att ha ängel vid sin sida. Jag blir tårögd.
2015-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande och vackert skrivet...
2015-02-28

    ej medlem längre
Varmt och tryggt, så fint skrivet.
2015-02-26

    ej medlem längre
fint och tungt

2015-02-26

  soligajag_1 VIP
Mycket varmt och berörande känsla i din dikt om att avsluta jordelivet !!

2015-02-26

  erkki
Så fint du får fram den sista, kanske trygga, samhörigheten! Hand-i-hand. Ett värdigt slut.
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Fint och värdigt beskrivet.
2015-02-25

    ej medlem längre
Ruggigt vackert
2015-02-25

  Lars Hedlin
Blir berörd både i själ och hjärta...Tänker på min Pappa..kram
2015-02-25

  louisegirl
Berör <3
Mycket fint skrivet om det sista avskedet...
2015-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart om det sista avskedet.
2015-02-25

    ej medlem längre
Tänk att få lämna livet i stillhet med en Kärleksängel som håller ens hand vid sin sida, du beskriver ögonblicket så fint att man rörs till tårar..
2015-02-25

  M M Mannheim VIP
Detta var mycket känslosamt. Men lycklig var personen som hade dig vid sin sida när kallelsen kom.
2015-02-25

  ULJO
Berörande och vackert skrivet om att ta farväl eller kanske snarare "på återseende".
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love