Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger att dom kommer från Mars


med alla dessa konstiga maskiner som de har med sig

Maskiner som de nu har gått till attack med

Och dom är visst fler än en miljon till antalet

Marsmän som tydligen inte med Jorden och människan

vill ha någon fred

Så nu är det allvar och ingen lek

Bäst att vi förbereder oss på det värsta

En tillvaro fylld med smärta

Men vi ska allt ge dem vad de tål alla dessa gröna monster

till kräk

För aldrig att vi ger upp våran frihet

För tror dom det lär de gå bet

Vi var här först på denna underbara planet

Födda här

Uppväxta här

Ja, bara så att dom vet...

Dom säger att dom kommer från Mars!

Ken Cassel
25/2-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-25 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel