Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tystnadsplikt

kan man varken erkänna eller förneka
Låter det vara osagt
För med tystnaden har man slagit sig en pakt
Så i detta fall är det tystnaden som har en i sin makt
att inte förtälja någonting
För gör man det ändå och bryter sitt löfte ska man
själv straffas och gå till slakt
Inget snack om den saken...

Ken Cassel
25/2-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-25 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel