Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universum, sluka mig

jag jagar mig själv ut på flykt
springandes, yrandes
fast

det är jag
universum
och han

svettig i folkmassan
övervälld av ångest
och full av alkohol

jag lever


det är så varmt
så varmt inuti

och vi måste
måste
f
l
y


kind mot kind
hans mot min


han säger inte
hejdå
och ändå
vet jag att det
är hans
farväl

jag får inga ord
för hur ska han
någon alls
kunna förklara
allt & ingenting

det är jag
universum
och han

ångesten är min
och jag håller den kär
den syns, här och där
inuti och utanpå

det är så varmt
och jag yrar runt

jag har ingen plan
för jag vet inte vad
som händer

vad är det här
egentligen

varför känns det
såhär

snälla sluta lek
jag vet att du
förtjänar
bättre

jag är bättre
men

han är bäst

jag försöker
jag försöker
verkligen

fly från mig själv
för jag bryr mig
endast om
dig

snälla
låt mig
vara
ifred



universum
sluka mig nu
gör mig fri




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 445 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-25 20:33



Bookmark and Share


  Fru Intighet
<3
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting