Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ej ordagrant menat utan känslan ut av att få eller ha en riktig vän att lita på till 110%


en påse skit

en tom påse vill alla ha för att bära saker i den
men en påse med skit vill ingen ha

men en tom påse vill alla ha för att kunna fylla
den med vad man vill och behöver en påse

full av kärlek att bära med sej vid sin sida
vacker och samma princip med mäniskor

man bör vilja vad man fyller sin kropp
med för känslor och vilka man stoppar

där i för en påse rymmer inte hur mycket
som helst och det blir tungt men om du

väljer din omgivning så vet du att du är
omgiven av dom som hjälper dej att bära

och står vid din sida även när det är svårt och
svälter med dej vid din sida med en påse

skit och hjälper dej att bära den utan att bli
rädd att få skiten på sin egen hand då vet

man att man aldrig behöver vara rädd
igen någonsin




Fri vers av den nakna poeten
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-26 00:43



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
"Skitbra" skrivet!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten