Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa vägen




Förvirrande fumlande tankar som far,
Virvlande trådar nystar sig långt trängande
In i min hjärna.
Vad stal du i från mig?
Du i i mörkrets frustrerande brottsling
Radion spelar filings...tömmer mig på tankar
Nu bara tomhylsan kvar, de är slut, väggarna
Krymper, vad händer med mitt inre?
Antipatin övervakar hela mitt jag
Något rör sig i mitt tomma skal
Gnagande och svårt, trängande och hårt
De kan vara salta tårar eller söt kåthet
Vad vet jag som tränger undan min själ
På en annan nivå.
Jag ser svart och vitt men var är alla pastellerna?
Den den askråsa rosen har blivet svart och den ljusblåa
Tron har blivet grå
Förtränger realiteten, sjunker in i mitt nattsvarta Hål
Som bara innehåller plasma...ser en väg där som är ändlös
Mina fötter vandrar där. Nu ser jag min personlighet försvinna
Bort till den ändlösa vägen ..ser jag genom dimma
Allting suddas nu ut ...å äntligen slut !




Fri vers av marikagus
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-27 09:48



Bookmark and Share


  marikagus
Tack
2015-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-02-27

  Lars Hedlin
Verkligen starkt och full av känslor :) Gillas mycket!
2015-02-27

  KattenKin VIP
Wow vilken rivstart in på poeter, verkligen intressant och välskriven text! Snyggt i svart!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

marikagus
marikagus