Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människor på flykt ....

Den stora tragedin är inte döden som väntar utan de är vad som dör inom dig medans du lever, en del blir bestulna av livets lott , andra får guldsked i stora mått.
De goda de onda vandrar hand i hand ...Vi föds in i ondskan , livet bli en kamp
döden kan bli en längtans hamn.....




Fri vers av marikagus
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-03 11:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt framfört
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

marikagus
marikagus