Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåligt samvete


I havets sköna glans speglar sig djupets mörka ögon
En lockelse, en frestelse
Som leder till mörkrets djupa grav...
Detta är hav som i stormens vågor böljar
vågor som drar dig längre och längre bort
När lugnet återvänt Sköljs själen bort
och på Stranden ligger endast resterna av ett dött vittne .




Fri vers av marikagus
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-08 13:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så intensivt i ton och känsla..bra skriftat!
2015-03-09

  KattenKin VIP
Snyggt, suggestivt och spännande!
2015-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

marikagus
marikagus