Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanförskap

Ett liv en människa
är på väg mot sitt slut
hennes värde har runnit ut
En gång va hon som vi
men hon försökte låta bli
Då vi ej acceptera
vi sa de var nå fel
å då blev hon kall å alldeles stel
Hon försökte kämpa tappert
men vi trampade henne ned
vi ville ej se vad hon ser
Att vara annorlunda man måste låta bli
annars kan vi tro du har fobi
Hon ligger nu hemma på sitt rum
hon kallar sig själ för dum.
Hon har inte längre kvar
sitt värde att tycka om de som var.
Vi har krossat hennes jag
vi har fått henne svag
hon skriver på sin Facebook
jag är knäpp...
Vi andra skrattar å säger
-vi hade ju rätt

//Åsa




Fri vers av marikagus
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-03 11:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör...
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

marikagus
marikagus