Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tragedi är inte döden, utan vad som dör inom dig medan du lever....


Kärleken



Sången om livet
Är en hyllning till oss
Vi som är å fortsätter att vara
Vi ser livet som en gåva
Vi skulle ej våga
Leva livet för kort

Älska oss nu

/ Åsa




Fri vers av marikagus
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-20 10:33



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint!
2015-05-25

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivit!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

marikagus
marikagus