Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt på på massa Rrrr


R-g själ

.Jag hade en gång en romans
Men
Som ej fanns
Är bara en reaktionär
Som en Gång varit kär
Lätt att reagera
När vi suttit och relaterat
Måste remittera
likt en ros som regerar
Över sitt liv
Varför ej en sista Remi
Vore de ej rättvist?
Du har gjort en reform
Jag hade en rival
Och nu inget kvar
Å du som var så redbar.
Reagera rejält men gör de receptivt
Jag reagerar på en reaktion att
Den ask råsa rosen är död.
Hade jag rätt att falla i recidiv?
Detta är mitt liv...
Relikt rekylerar jag
Rättvist att rymma?
ruinera mig ej på rättvisan
Mitt liv står på en ny scen
Ett nytt kapitel
Och en ny revy



Åsa




Fri vers av marikagus
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-02 20:05



Bookmark and Share


  marikagus
Tack
2015-03-08

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört med inlevelse och känsla!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

marikagus
marikagus