Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för mycket

Idag
Är jag pigg
Solskens pigg
Livet är ljust
Idéerna många
Jag vill allt
Alldeles för mycket
Jag blir yr
Av allt snurrande
Jag faller
Jag blir trött
Denna solskens dag
Blev en grå dag




Fri vers av Solskensskugga
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-27 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga