Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En symbol för liv

En röd ros fick jag
Du gav mig den
Innan du försvann
Innan allt var borta
Innan allt var förstört
Jag visste inte då
Att de röda kronbladen
som föll ned
Egentligen var en symbol
Symbolen för ditt liv
Som sakta tog slut
Medan rosen dog




Fri vers av Solskensskugga
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-29 19:10



Bookmark and Share


  Daniela I
Vackert skrivet!
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga